Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Άρης: Με στόχο το πρώτο τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ



Ο Άρης επιστρέφει στη μάχη του πρωταθλήματος με στόχο το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ αποτελεί μια αγωνιστική πρόκληση για τους κίτρινους, οι οποίοι θέλουν να γευτούν τη χαρά των πρώτων τους γκολ και της πρώτης τους νίκη στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν έχει κατασταλάξει ακόμη ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα, όμως οι προθέσεις του την τελευταία εβδομάδα στις προπονήσεις έδειξαν πως σκοπεύει να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα.

Κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να επανέλθει ο Μάρκος Βελλίδης, παίρνοντας τη θέση του Διούδη, που πάντως τα πήγε εξαιρετικά στο ματς με τον ΟΦΗ. Την αμυντική τετράδα, με βάση τα όσα διαφάνηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα στελεχώσουν οι Γιαννίτσης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στις θέσεις των αμυντικών μέσων θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Κοέλιο, έχοντας ως παρτενέρ τον Πουλίδο, που θα χρησιμοποιηθεί –όπως στο ματς με τη Μπενφίκα- δίπλα στον Πορτογάλο. Πιο μπροστά και σε θέση άτυπου «δεκαριού» και οργανωτή του παιχνιδιού του Άρη, θα ξεκινήσει ο Παπαστεριανός, σε μια θέση που έχει παίξει ελάχιστες φορές. Στην επιθετική τριπλέτα, δεξιά αναμένεται να βρεθεί ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Καπετάνος και στην κορυφή, θα ξεκινήσει ο Γκέσιος ή ο Αγκάνθο αν και έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Βλάχος αναμένεται να ξεκινήσει το ματς χωρίς τον πρώην παίκτη του Άρη, Γιώργο Κατίδη. Ο Κωνσταντόπουλος θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, ο Κοντοές αριστερό μπακ, ο Αρκούδας δεξί, οι Κουτρουμπής και Γιάγκο στο κέντρο της άμυνας (στον πάγκο ο Μπουγαΐδης). Ρίκκα και Κορδέρο θα αποτελέσουν αμυντικά χαφ, με τον Γκερέιρο μπροστά τους. Στις “πτέρυγες” οι Φούντας και Λαγός, ενώ μοναδικός φορ θα είναι ο Κατσικοκέρης.

Πηγή: metrosport.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου