Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Στο +8 η Μπάρτσα από την Ρεάλ!



H Mπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας της Χετάφε με 4-1 και σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 της Ρεαλ από τη Σεβίλλη, βρίσκεται στην κορυφή με 8 βαθμούς διαφορά!

Οι «μπλαουγκράνα» δεν υπολόγιζαν στους τραυματίες Άλμπα, Σάντες και Ινιέστα και παρατάχθηκαν στο ματς χωρίς Μέσι, Βίγια και Ντάνυ Άλβες λόγω ροτέισον. Στο 34' ο Αντριάνο με πλασέ στην κίνηση έπειτα από ασίστ του Φάμπρεγκας άνοιξε το σκορ το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Βιλανόβα βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές απέναντι στο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 60' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Λιονέλ Μέσι και βελτίωσε την κυκλοφορία της Μπαρτσελόνα. Στο 73' ο Πέδρο ανατράπηκε και ο Μέσι ανέλαβε την εσχάτη των ποινών διπλασιάζωντας τα τέρματα της ομάδας του. 4' αργότερα σε μια φάση όπου κρύφτηκε η μπάλα ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αύξησε το δείκτη του σκορ με κοντινή προβολή. Στο 79' μπήκε στο γήπεδο ο Σαράμπια και στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα, σκόραρε άθελα του. Η μπάλα έκανε καραμπόλα σε Αντριάνο και Μασεράνο και ξεγέλασε τον Βαλδές για το 1-3.Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Βίγια στο 90' μετά από ωραία μπαλιά του Μέσι και εξίσου καλό τελείωμα του Ισπανού.

Η Ρεαλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σεββίλλη και μόλις στην 4η αγωνιστική βρίσκεται 8 βαθμούς μακρυά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Τροχόφσκι με κοντινή προβολή μόλις στο 2'. Οι «Μαδριλένοι» πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη προσπάθησαν περισσότερο χωρίς αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανήκει στον Μόντριτς(64') ο οποίος σημάδεψε στο δοκάρι από μακρυά.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου