Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Γιουρόπα Λιγκ: Παναθηναϊκός-Τότεναμ (preview)



Να φορέσει το ευρωπαϊκό κοστούμι επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις θέλει ο Παναθηναίκός , κάνοντας παράλληλα μια νέα αρχή, υποδεχόμενος την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ και στη σκιά της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του (20:00, Ant1).

O Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα ανάκαμψης των «πρασίνων», δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και του τιμωρημένου Νίκου Σπυρόπουλου, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Όσον αφορά δε στα σχέδια επί… αυτού, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να μην έχει κατασταλάξει ακόμα στους 11 που θα «ρίξει» στη μάχη, με την απουσία πάντως του Κατσουράνη να του «πειράζει» λίγο τα πλάνα, καθώς «πονοκεφαλιάζει» για το κέντρο της άμυνας, από τη στιγμή που ο Βελάσκες - αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή - παραμένει αμφίβολος.

Παράλληλα, ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση των Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλου, ενώ πολλά θα κριθούν από το αν ο Φερέιρα θελήσει να ενισχύσει την άμυνα του παίζοντας με τρία στόπερ ή τη μεσαία γραμμή, δίνοντας φανέλα βασικού σε τρία αμυντικά χαφ.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τέτοιες θα πάρουν εκτός του Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, οι Πίντο-Βελάσκες, που θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας δεξιά τους τον Σεϊταρίδη και αριστερά τον Βύντρα. Ρόλο αμυντικών χαφ θα επωμιστούν οι Βιτόλο, Μαρίνος βλέποντας την πλάτη του Ζέκα, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τοτσέ ή Φορναρόλι (με τον πρώτο να έχει πάντως περισσότερες πιθανότητες) θα βρεθούν από τα αριστερά ο Σισοκό και από τα δεξιά ένας εκ των Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλου.


Οσον αφορά την Τότεναμ Ούγκο Γιορίς αναμένεται να φορέσει τα γάντια του βασικού, έχοντας κάνει ήδη το ντεμπούτο του απέναντι στους Λατσιάλι. Από εκεί και πέρα ο συμπατριώτης του Φερέιρα αναμένεται να ασπαστεί το… σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει και οδήγησε στο «διπλό» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»! Κάτι που σημαίνει ότι στην κορυφή της επίθεσης του 4-2-3-1 θα βρεθεί ο δαιμόνιος Ζερμέν Ντεφό, έχοντας από πίσω του τον Κλιντ Ντέμπσεϊ και στα πλάγια τους Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Λένον. Θέση στα χαφ θα πάρουν οι Σάντρο και Μούσα Ντεμπελέ, με την τετράδα της άμυνας να συνθέτουν οι Γουόλκερ, Κάουλκερ, Νόοουτον και Βερτόνγκεν (κούνησε… πλεκτό τόσο κόντρα στην Καρλάιλ, όσο και κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους»).

Γνωστές οι απουσίες των Γιουν Καμπούλ και Μπενουά Ασού – Εκοτό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μεγάλου αστεριού, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ο οποίος τη Δευτέρα (01/10) προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει θέση στον… πάγκο!

Πηγή: Onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου