Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Tσάμπιονς Λιγκ-Ολυμπιακός: Τον πρόδωσε η άμυνα!



Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την Αρσεναλ, πλήρωσε τις αμυντικές του αδυναμίες και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα στα δύο σερί ματς με τη Μονπελιέ (εκτός - εντός) που πήρε «Χ»ρυσό 2-2 στη Γερμανία.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν με… όλες τους τις δυνάμεις στο «Emirates» προκάλεσαν προβλήματα στην άμυνα των Λονδρέζων, ωστόσο… προδόθηκαν από επιπολαιότητες της άμυνας, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους στους ομίλους του Champions League.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφονται στις δύο αναμετρήσεις με την Μονπελιέ, με το πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία, όπου θέλουν ισάριθμες νίκες, ούτως ώστε να έχουν τον πρώτο... λόγο στην υπόθεση της εξασφάλισης της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League και αν είναι δυνατόν να… παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

 Το σκορ άνοιξε στο 42' Ο Ζερβίνιο με συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μήτρογλου να απαντάει στο 45' με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκρέκο. Η Άρσεναλ στο δύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και στο 54' διπλασίασε το τέρματά της. Ο Ζερβίνιο σέρβιρε στον Ποντόσλσκι και αυτός με δυνατό σουτ από κοντά νίκησε τον Μέγιερι. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεοσεισελθόντας Ράμσει διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πολύ ωραίο τελείωμα από κοντά.

Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου