Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Στροφή σε ελεύθερο επιθετικό στον Άρη



Οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης το «πάλεψαν» μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν έστω και την τελευταία στιγμή μεταγραφή επιθετικού από άλλη ομάδα και, πλέον, στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Η ανάγκη, βέβαια, για ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας τους κρίνεται επιτακτική, όμως οι «κίτρινοι» προτίμησαν να μην προχωρήσουν σε μια βιαστική επιλογή, κάτω και από την πίεση του χρόνου (χθες έληξε η μεταγραφική περίοδος).

Ο 24χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Μπράγκα, Γιαζάλντε Γκόμες Πίντο, ήταν αυτός που πλησίασε, πάντως, περισσότερο χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας απάντησαν αρχικά αρνητικά στη Μορεϊρένσε -η οποία επίσης ζήτησε τον δανεισμό του παίκτη-, όμως δεν ανακοίνωσαν έγκαιρα την απόφασή τους και στον Αρη, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει η προθεσμία για τις μεταγραφές.

Οι «κίτρινοι» έφτασαν κοντά στην απόκτηση του 22χρονου επιθετικού της Μαγιόρκα, Σέρχι Ενρίκ, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν θετική κατάληξη. Οι διοικούντες την ΠΑΕ ήρθαν, βάσει πληροφοριών, σε συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή -ο οποίος τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ουέλβα (27 συμμ., 7 γκολ)-, όμως τελικά οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν στην Αλκορκόν.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου