Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Πάρτυ» Φαλκάο στο Σούπερ Καπ



Ο Φαλκάο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ατλέτικο Μαδρίτης που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επικρατώντας με 4-1 της κατόχου του Champions League, Τσέλσι.

Μόλις στο 7’ με εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους κυπελλούχους Ευρώπης, ενώ στο 19’ με φανταστικό σουτ έκανε το 2-0, δίνοντας από νωρίς τεράστιο προβάδισμα τίτλου στην ομάδα του.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Κολομβιανός διεθνής σε τετ α τετ με τον Τσεχ, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 και να «καθαρίσει» από νωρίς για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες σαν να περίμεναν τη λήξη της αναμέτρησης. Αυτό, δεν εμπόδισε τους «ροχιμπλάνκος» από το να φτάσουν σε ακόμα ένα τέρμα. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Μιράντα εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των «μπλε» και έκανε το 4-0! Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ρομπέρτο ντι Ματέο το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τέρμα του Κέιχιλ στο 75’ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Κόουλ (88΄Μπερτράν), Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες (46’ Όσκαρ), Αζάρ, Μάτα (82’ Στάριτζ), Φερνάντο Τόρες
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε, Μάριο Σουάρεζ, Γκάμπι, Αντριάν (56’ Ροντρίγκεζ), Κόκε (81’ Ραούλ Γκαρσία), Τουράν, Φαλκά (87’ Εμρέ).

Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου