Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Καλείται να δείξει χαρακτήρα απέναντι στον Ατρόμητο




Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20.30) με σκοπό την επιστροφή στις νίκες ύστερα από τον απρόσμενο αποκλεισμό από τη Ραπίντ Βιέννης στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι παίκτες οφείλουν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να δείξουν χαρακτήρα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει στη διάθεσή του παίκτες κλειδιά, όπως Γκαρσία, Λαζάρ και Σαλπιγγίδης.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάτσει ο Γλύκος, με τους Βιβιάν και Κουμαλό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Αποστολόπουλος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Έττο, και αριστερό ο Σταφυλίδης.

Tα κεντρικά χαφ μετά τις απουσίες του Γκαρσία και Λαζάρ θα αποτελέσουν ο Κάτσε μαζί με τον Φωτάκη. Στην δεξιά πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Λόρενς, αν και δεν είναι έτοιμος για 90 λεπτά, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Λίνο. Στην επίθεση παρτενέρ του Αθανασιάδη θα είναι ο Γεωργιάδης.

Όσο για τον Ατρόμητο, ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας –από τα δεξιά προς τα αριστερά- να αποτελείται από τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη. Στην τριάδα του κέντρου θα είναι οι Δημούτσος, Ιγκλέσιας και Μπρίτο, ενώ στην αντίστοιχη της επίθεσης οι Μπέλιτς, Κούτσι και Επστάιν. 

Πηγή: novasports

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου