Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Kακός ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο



O ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 1-0 με γκολ του Λαζαρίδη στο 78'. Κακοί οι Θεσσαλονικείς. Δύο δοκάρια οι «κυανόλευκοι».

Για τον ΠΑΟΚ ο Γλύκος ήταν στα γκολπόστ, ο Αποστολόπουλος δεξί μπακ και ο Σταφυλίδης αριστερό με τα δύο στόπερ να είναι οι Κουμαλό και Βιβιάν. Αμυντικό χαφ ήταν ο Φωτάκης, εσωτερικός δεξιά ο Λόρενς και αριστερά ο Κάτσε. Πίσω από από το επιθετικό δίδυμο των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη αγωνίστηκε ως δεκάρι ο Πέλκας.

Στον Ατρόμητο ο Ιτάνζ ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ήταν ο Σκόνδρας και αριστερά ο Γιαννούλης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο απαρτιζόταν από τους Λαζαρίδη και Φυτανίδη. Τα δύο αμυντικά χαφ αποτέλεσαν οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος. Επιτελικός χαφ αγωνίστηκε ο Μπρίτο, στα δύο "φτερά" οι Μπέλιτς (δεξιά) και Επστάιν (αριστερά) και ο Καραμάνος μοναδικός προωθημένος.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απείλησε αρκετές φορές την εστία του Γλύκου και πέτυχε ένα γκολ απολύτως αναμενόμενο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Η πιο μεγάλη φάση για την ομάδα του Μπάγεβιτς ήρθε στο 37', με το σουτ του Καραμάνου να βρίσκει στο δοκάρι, αφού άλλαξε πορεία από τον Λόρενς.

Τελικά... αποδόθηκε δικαιοσύνη στο 79ό λεπτό, όταν ο Λαζαρίδης αυτή την φορά δεν αστόχησε και με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) για τους γηπεδούχους.

Στο 88' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά μετά το σουτ του Ιγκλέσιας από πλάγια και την παρέμβαση του Γλύκου η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε, μετά τη Βιέννη, και στο Περιστέρι πολύ μέτριος και προσπάθησε να φανεί απειλητικός μόνο με ορισμένα σουτ.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου