Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ:«Να δείξουμε ποιοι είμαστε στο Περιστέρι»



«Να αντιδράσουμε με νίκη επί του Ατρόμητου». Αυτή ήταν η κουβέντα που κυριαρχούσε στα στόματα των παικτών του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής (2/9) με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να αλληλοτονώσουν το ηθικό τους εν όψει της κόντρας στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (3/9).

Επί της ουσίας οι παίκτες του ΠΑΟΚ έριξαν το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για το ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων. Μετά τον σκληρό αποκλεισμό από τη Ραπίντ (3-0) οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου» άκουσαν και διάβασαν πολλά. Ετσι θέλουν στο ματς του Περιστερίου να δώσουν απαντήσεις και φρόντισαν μεταξύ τους να τονώσουν το ηθικό τους.

«Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Να δείξουμε ποιοι είμαστε κι αυτό θα γίνει με νίκη επί του Ατρομήτου», έλεγαν χαρακτηριστικά, ενώ δεν έμειναν αμέτοχοι από αυτή τη διαδικασία τα μέλη του τεχνικού τιμ και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Γιώργος Δώνης, από την πλευρά του, μπορεί να μην προχώρησε σε ξεχωριστή ομιλία προς τους παίκτες, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης πολλές φορές προσπάθησε να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης.


Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου