Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Σούπερ Λιγκ: Έτοιμος για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς ο Άρης



Ο Άρης φιλοξενεί την Κέρκυρα στο Κλεάνθης Βικελίδης με σκοπό το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Αποτέλεσμα που εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη θα αποτελέσει και μιας πρώτης τάξεως ψυχολογική ένεση για τους παίκτες και τον προπονητή του Αρη εν όψει του εκτός έδρας ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Κατσαβάκης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, αλλά και να παραμείνουν ήρεμοι στην περίπτωση που δεν πετύχουν γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ο Ελληνας τεχνικός στηρίζει πολλά στη συνεργασία των Γιαννιώτα, Καπετάνου και Αγκάνθο, προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων.

Να θυμίσουμε ότι ο Τριανταφυλλάκος παρόλο που επέστρεψε στις προπονήσεις αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Με τον Εντερ Μοντέιρο να μετέχει στην αποστολή ταξίδεψε χθες η Κέρκυρα για τη Θεσσαλονίκη εν όψει της σημερινής «μάχης». Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση του και πιθανότατα θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα. Στα αξιοσημείωτα για τους «Φαίακες», η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Δημήτρη Γιάντση, ο οποίος λόγω τραυματισμού είχε χάσει και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Θεσσαλονικιός στράικερ θα πάρει τη θέση του Καραλή στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΡΗΣ (4-3-3): Βελλίδης, Καζναφέρης, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Νούνο Μιγκέλ, Παπαστεργιανός, Καπετάνος, Γκέσιος, Γιαννιώτας, Αγκάνθο

ΚΕΡΚΥΡΑ (4-2-3-1): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Χαμπλ, Ηλιάδης, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Μπάρκογλου

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου