Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Άρης-Νταμαρλής: «Αυτό το ματς θα το κερδίσουμε»



Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής είναι σίγουρος πως ο Αρης θα νικήσει την Κέρκυρα στο Κλεάνθης Βικελίδης ό,τι και να γίνει, ενώ δεν τόνισε πως δεν περίμενα αυτό το ξεκίνημα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νταμαρλής στην κάμερα της NOVA:

Ερωτόκριτε, τα περιθώρια στενεύουν από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής. Ο κόσμος θέλει να κερδίσετε την Κυριακή την Κέρκυρα…

«Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά το πρωτάθλημα, όσο θα θέλαμε. Εχουμε ένα ματς μπροστά μας το οποίο είναι κρίσιμο και όπως έχουμε πει μ΄ όλα τα παιδιά, αυτό το ματς θα το κερδίσουμε, ό,τι και να γίνει! Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και την Κυριακή θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Είναι βαριά τα πόδια, λόγω της πίεσης για τη νίκη;

«Υπάρχει άγχος, γιατί χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, αλλά δεν νομίζω ότι είναι βαριά τα πόδια, διότι ακόμα είναι αρχή. Πιστεύω πως την Κυριακή, θα πάνε όλα καλά».

Η Κέρκυρα έρχεται ανεβασμένη ψυχολογικά, έχοντας πάρει τον πρώτο της βαθμό απέναντι στην Ξάνθη…

«Ναι, έχουμε παρακολουθήσει την Κέρκυρα η οποία ανέβηκε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί κι έτσι όπως πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα μέσα στην έδρα μας. Η Κέρκυρα θα κάτσει πιο πίσω, γιατί θα παίξει μέσα στο Χαριλάου, αλλά θέλω να πιστεύω πως με μια καλή εμφάνιση, θα πάρουμε το αποτέλεσμα».

Απ΄ αυτά που έχεις δει από την αντίπαλη ομάδα, επικεντρώνεις κάπου; Υπολογίζεις κάποιον παίκτη περισσότερο;

«Μπροστά έχει δυο-τρεις καλούς παίκτες, όπως ο Αγρίτης και ο Μπάρκογλου, αλλά πιστεύω πως θα τους αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Τους έχουμε δει και σε βίντεο και θα είναι όλα έτοιμα».

Το όνομά σου συζητείται πολύ τώρα τελευταία. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

«Είναι κάτι που με ικανοποιεί, αλλά το μυαλό μου είναι προσγειωμένο. Σκληρή δουλειά και όλα θα έρθουν στη συνέχεια».

Ξέρεις, αρκετοί λένε πως ο Άρης πρέπει να «δέσει» τον Νταμαρλή για πολλά χρόνια..

«Εγώ είμαι στην ομάδα οκτώ χρόνια και μακάρι να μείνω άλλα τόσα και παραπάνω. Η δουλειά μου είναι στο γήπεδο και από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει, θα έρθει».

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου