Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Πρεμιέρα superleague 2012-2013







Με σχεδόν τις μισές ομάδες να παίρνουν την άδεια συμμετοχής με την… ψυχή στο στόμα και τις παρατάσεις - διευκολύνσεις (από ΕΠΟ, Πολιτεία) να διαδέχονται η μία την άλλη, προκειμένου να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, αλλά και με την κρίση να έχει επηρεάσει τους πάντες, το νέο πρωτάθλημα αποτελεί ένα «στοίχημα» για όλους.

Όσον αφορά τον Άρη η χρονιά αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς μόνο δύο παίκτες από την προηγούμενη χρονιά είναι στο ρόστερ(Παπαζαχαρίας,Βελλίδης) και η ομάδα αποτελείται από νεαρούς παίκτες. Τα οικονομικά προβλήματα έπληξαν τους «κίτρινους» γιαυτό δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν μεταγραφές επιπέδου. Ο Μάκης Κατσαβάκης θα αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο, με σκοπό να μην κινδυνέψει η ομάδα με υποβιβασμό σε καμία περίπτωση.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε μία καινούρια εποχή αφού εξασφάλισε χρηματοδότηση από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ομογενής επιχειρηματίας αν και μπήκε στην ομάδα αφότου είχε ολοκληρωθεί το ρόστερ, δεν παύει να είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα για τη συνέχεια.Ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και δείχνει να περνάει τη δική του φιλοσοφία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κράτησε τον βασικό κορμό της ομάδα και προχώρησε σε ορισμένες προσθετικές κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα.

Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου