Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Κώστας Καπετάνος: «Έτοιμοι όλοι στην πρεμιέρα»



Ο Κώστας Καπετάνος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και τόνισε πως θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αρχικά μίλησε για το χθεσινό φιλικό με την Βέροια:

«Σήμερα το πρωί είχαμε χαλάρωμα και επιστρέφουμε πάλι στις 16 για τις προπονήσεις. Ο χθεσινός αγώνας ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο με τον ΠΑΣ και πιστεύω πως θα είμαστε έτυμοι στις 27 που δίνουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για την πορεία του τραυματισμού του:

«Εγώ δεν είμαι 100% έτοιμος, έχουμε περίπου 15 μέρες μέχρι το επίσημο παιχνίδι και πιστεύω μέχρι τότε θα είμαι έτοιμος. Στην πρεμιέρα θα είναι έτοιμη όλη η ομάδα».

Για την τακτική της ομάδας:

«Στην Ιταλία χτίζαμε κυρίως την άμυνα αλλά αρχίζει να δένει και μπροστά η ομάδα. Στην επίθεση χρειαζόμαστε έναν σέντερ φορ για το εύκολο γκολ. Αμυντικογενείς είμαστε επειδή είμαστε μια νέα ομάδα αλλά όταν θα παίζουμε στο Χαριλάου θα είμαστε διαφορετικοί και θα πετυχαίνουμε γκολ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Σουνά και στα υπόλοιπα νεαρά παιδιά:

«Ο Σουνάς είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας αν συνεχίσει έτσι θα είναι η έκπληξη του Άρη. Τα νεαρά παιδιά δουλεύουν σκληρά και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Φέτος όλοι θα είναι απαραίτητοι μέσα στη χρονιά η οποία θα είναι δύσκολη. Οι νέοι καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα είναι και δουλεύουν σκληρά για να αντεπεξέλθουν».

Όσον αφορά το φιλικό τεστ με τη Ρόμα:

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που θα πάρουμε εμπειρίες. Πρέπει να δείξουμε τρεξίματα για να βγουν στο πρωτάθλημα, να έχουμε μια καλή τακτική και να την ακολουθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον προπονητή του, Μάκη Κατσαβάκη:

«Ο Κατσαβάκης είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολύ καλούς συνεργάτες. Η φετινή χρονιά αποτελεί στοίχημα και για τον ίδιο, θέλει να πετύχει και το περνάει και σε εμάς αυτό».

Επιπλέον δήλωσε για τον πορτιέρο της ομάδας, Μάρκο Βελίδη:

«Ο Βελλίδης είναι ένα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος, χαμηλών τόνων και επειδή τον έβλεπα στις προπονήσεις είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και από εδώ και πέρα θα είναι στις κλήσεις του Σάντος. Μέχρι στιγμής ήταν σε ομάδες που δεν είχαν στόχους και ξαφνικά βρέθηκε στον Άρη που είναι πρόκληση για αυτόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παραμονή του στον Άρη:
«Εγώ ήθελα πολύ να μείνω φέτος στον Άρη και να δουλέψω σκληρά. Τώρα αν στον μέλλον προκύψει κάτι θα το μελετήσω, αυτή τη χρονιά όμως ήθελα να μείνω στον Άρη ».

Πηγή: metropolis

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου