Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Γιάννης Παπαδημητρίου:«Δουλεύουν καλά στις υποδομές του ΠΑΟΚ»




Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ξάνθης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο libero fm έπλεξε το εγκώμιο των ανθρώπων των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, καθώς τόνισε πως κάνουν πολύ καλή δουλειά με τους νεαρούς παίκτες.

Αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία νεαρών παικτών: «Δεν συμβαίνει μόνο φέτος στον ΠΑΟΚ να παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές. Ίσως να είναι η πρώτη φόρα που μπαίνουν τόσοι πολλοί στη μεγάλη ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια δουλεύει πολύ καλά στα τμήματα υποδομής του. Έχει μαζέψει παιδιά από τη Βόρεια Ελλάδα και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πολύ σημαντικό και για τις εθνικές ομάδες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέρουν καλά τι κάνουν. Υπάρχουν αρκετά παιδιά, αλλά εγώ δε θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Σίγουρα, όμως, ένας παίκτης όπως ο Σταφυλίδης έχει δείξει τις δυνατότητες του».

Όσον αφορά τις προβλέψεις του για το πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες μέρες δήλωσε: «Αυτήν τη στιγμή κανένας δε μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πρωτάθλημα μπορούμε να περιμένουμε φέτος. Είναι ένα αίνιγμα για όλους, καθώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις ομάδες που έχουν προβλήματα. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων».

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Πηγή: libero fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου