Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ατρόμητος: Άδικος αποκλεισμός με πρωταγωνιστή τον διαιτητή




                                   


Το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ατρομήτου έμελλε να ήταν σύντομο και γι' αυτό έχει πολύ μεγάλη ευθύνη ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Νιούκαστλ, Στέφαν Στούντερ.

Ο Ελβετός ρέφερι δεν σεβάστηκε την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου απέναντι στην Νιούκαστλ των αστεριών και αντί για δύο πέναλτι, έδωσε δύο κίτρινες κάρτες για θέατρο στις συγκεκριμένες φάσεις!

Τα παράπονα των ανθρώπων του Ατρομήτου είναι πολλά για τη διαιτησία του αγώνα και φυσικά όχι άδικα, όμως όπως και να το κάνουμε το αποτέλεσμα λέει πως η ελληνική ομάδα δεν θα παίξει τελικά στους ομίλους του Europa League.

Αγωνιστικά, οι Περιστεριώτες ήταν αντάξιοι των "ανθρακωρύχων", δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Σουμπίνιο και τον Δημούτσο, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 22' ο Βούσκιτς, με την μπάλα να χτυπά στον Ιγκλέσιας και να αλλάζει πορεία.

Στο 30' ο Κρουλ δεν μπλόκαρε την μπάλα σωστά, ο Σουμπίνιο την τσίμπησε και αντί για να δοθεί πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα στην ανατροπή του Βραζιλιάνου, ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο!

Το παιχνίδι πλησίαζε προς τη λήξη, ο Ατρόμητος έκανε τις τελευταίες του προσπάθειες και στο 86' δέχτηκε ακόμη μια αδικία από τον διαιτητή. Ο Μπέλιτς έπεσε εντός περιοχής και δέχτηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως υπήρχε επαφή.

Το ταξίδι της ομάδας του Περιστερίου τελειώνει λοιπόν εδώ, αλλά οι εντυπώσεις είναι άκρως θετικές.


Πηγή: sports24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου