Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αποκλεισμός-σοκ για ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρώτο μέρος, αφήνοντας την Ραπίντ να κάνει παιχνίδι, χωρίς βέβαια οι Αυστριακοί να κάνουν και τις πολλές ευκαιρίες. Το άσχημο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη όμως ήταν το ότι δέχθηκε το γκολ την στιγμή που είχε βγει μπροστά και πίεζε.

Από το 24' έως το 29' οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν κοντά στο 0-1, αλλά στο 31' αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι γηπεδούχοι. Ο Μπουργκστάλερ έκανε την σέντρα και ο Άλαρ ανενόχλητος έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό ήταν σαν να... έκοψε τα πόδια των παικτών του Δώνη, που μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ήταν σαν να εξαφανίστηκαν από το γήπεδο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν καλά-καλά να βγουν μπροστά και να πιέσουν. Οι Αυστριακοί έκαναν νωρίς το 2-0 και ουσιαστικά τελειώσαν το ματς. Συγκεκριμένα στο 48' ο Άλαρ εκτέλεσε φάουλ και ο Μπόιντ με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.

Παρότι η ψυχολογία μετά και το δεύτερο γκολ έπεσε ακόμα πιο χαμηλά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια για να φέρουν το ματς τουλάχιστον στην παράταση. Στο 56' μετά από λάθος της άμυνας της Ραπίντ, ο Αθανασιάδης έπιασε το απευθείας σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Βιβιάν με κεφαλιά έχασε σημαντική ευκαιρία. Η τελευταία φάση για τον «δικέφαλο» ήταν ένα σουτ του Πέλκα στο 80'.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατάνε και με άνεση το 2-0, σκορ με το οποίο θα τελείωνε το ματς, αν στις καθυστερήσεις δεν είχε βγει μπροστά ο Γλύκος. Βέβαια ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ καλά έκανε σε φάουλ του Λόρενς, ωστόσο μετά από διώξιμο η μπάλα πήγε στον Χόφμαν που από την σέντρα έδωσε ακόμα μεγαλύτερη έκταση στη νίκη της ομάδας του και στην ήττα του «δικεφάλου».

Το τέλος βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους Θασσαλονικείς απογοητευμένους να σκέφτονται τι έφταιξε και δεν βρέθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ραπίντ Βιέννης (Πέτερ Σέτελ): Κένιγκσχεφερ, Σονλάιτνερ, Κάτζερ, Γκέρσον, Χέικινεν (69’ Πράγκερ), Χόφμαν, Ιλντίζ, Μπόιντ, Τρίμελ (84’ Σχράμελ), Μπουργκστάλερ, Άλαρ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Έτο, Κάτσε (70’ Πέλκας), Γκαρσία, Ρομπέρ (46' Φωτάκης), Γεωργιάδης, Γιάννου (46' Λόρενς), Αθανασιάδης.


Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου