Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Φιλικός αγώνας: Άρης-Βέροια 1-1


Άρης και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι «κίτρινοι» είχαν αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα στο οργανωτικό κομμάτι και χρειάζονται άμεσα ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης παρέταξε την ομάδα του με τους: Διούδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Νταμαρλής και αριστερά ο Γιαννίτσης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παπαζαχαρίας και Παντίδος. Αμυντικά χαφ οι Ασλανίδης και Παπαστεριανός. Στις πτέρυγες οι Καζναφέρης και Καπετάνος, στον άξονα ο Σουνάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Τριανταφυλλάκος.

Ο Μάκης Χάβος με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια δεξιά τον Γεωργέα και αριστερά τον Σνάουτσνερ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τζημογιάννης και Μπάρμπας, αμυντικά χαφ οι Καλογέρης και Χοσέ Βίτορ. Στις πτέρυγες οι Γεωργιάδης και Ολαϊάταν στον άξονα ο Μπέλλον, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωάννου.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Βέροια, όπου μετά από ένα νωθρό 20άλεπτο, κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα και πίεζε για το γκολ. Έτσι, στο 31’ το γκολ ήρθε όταν Γεωργέας από τα δεξιά έβγαλε μια σέντρα συρτή για τον Μπελλόν και αυτός με ένα γυριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Διούδη .

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Άρη μπήκαν δυνατά στο ματς και έφτασαν στην ισοφάριση στο 55’.
Ο Καζναφέρης πραγματοποίησε τη σέντρα και ο νεαρός Σουνάς με ωραίο κοντρόλ απέφυγε τον αντίπαλο του και με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια ρυθμός του αγώνα μέχρι και τέλος του αγώνα έπεσε κατακόρυφα λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά και της κούρασης των παικτών.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Άρη φαίνεται να είναι ανέτοιμη λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Μάκη Κατσαβάκη να καλείται να βρει λύσεις.

ΆΡΗΣ: Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης(46’ Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος(53’ Γκέσιος), Καπετάνος(64’ Καραγιάννης), Παπαστεριανός, Σουνάς(70’ Τσουκάνης), Νταμαρλής(46’ Οικονομόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Δασκαλάκης(46’ Πέρεθ), Γεωργιάδης, Καλογέρης, Χόσε Βιτόρ, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Μπέλλον, Σνάουτσερν(77’ Αμαραντίδης), Γεωργέας(61’ Πέρεθ), Ιωάννου, Ολαϊάταν(74’ Καλτσάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου