Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μάδεργουελ-Παναθηναϊκός 0-2



Ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τους Χριστοδουλόπουλο(14΄) και Μαυρία(75΄) , επικράτησε 0-2 της Μάδεργουελ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ .


Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ με το «καλημέρα», όταν στο 14΄ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να περνά από όλους(ίσως τη βρίσκει και ο Μπουμσόνγκ) και να καταλήγει στα δίχτυα.
Μέχρι το γκολ οι παίκτες της Μάδεργουελ πίεζαν, αλλά η μοναδική ευκαιρία που πραγματοποίησαν ήταν ένα σουτ του Λάσλει στο 26΄ που πέρασε πάνω από την εστία του Καρνέζη.
Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός απείλησε τρεις φορές μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 35΄ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Τοτσέ δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση, καθώς το σουτ που πραγματοποίησε ήταν χλιαρό. Στο 40΄ ο Ζέκα σούταρε και ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε σωτήρια επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στην πρώτη τους φάση έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0. Ήταν το 46' όταν ο Χριστοδουλόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον αντίπαλο του, σούταρε δυνατά αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε σύριζα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της Μάδεργουελ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο επόμενο κιόλας λεπτό με τον Χέιτλι να εκτελεί το φάουλ και τον Καρνέζη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σωτήρια.
Στο 55' ο Παναθηναϊκός έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο ματς όταν ο Βύντρα ανέβηκε από τα δεξιά, συνεργάστηκε άψογα με τον Σισοκό, μπήκε μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να πλασάρει αντί να γυρίσει στον ανενόχλητο Τοτσέ. Με την κόπωση να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια, ο Φερέιρα πραγματοποίησε τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις με τους Κατσουράνη και Μαυρία να περνάνε στις θέσεις των Τοτσέ και Μαρίνου. Ο νεαρός, με την πρώτη επαφή του με τη μπάλα «καθάρισε» το ματς. Στη φάση του 74΄, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Σισσοκό τροφοδότησε εξαιρετικά τον Μαυρία και με πλασέ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στο «τριφύλλι». Στο υπόλοιπα λεπτά ο ρυθμός έπεσε και η μοναδική αξιόλογη φάση ήρθε στις καθυστερήσεις με τον νεοεισαλθόντα Φορναρόλι να αστοχεί από κοντά γα το 0-3.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένοι με την εμφάνιση και όλα δείχνουν πως με την αναμενόμενη πρόκριση θα πάρουν μία μεγάλη οικονομική «ανάσα»
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ: Ράντολφ, Χέιτλι, Χάμελ, Χάτσινσον, Ράμσντεν, Λέσλεϊ, Λο, Χάμφρεϊ, Μέρφι, Ογιάμα (79' Ντάλεϊ), Χίγκσον

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Μαρίνος (67' Κατσουράνης), Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (85' Φορναρόλι), Τοτσέ (76' Μαυρίας).



Πηγή:goalday.gr


Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου