Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Λονδίνο 2012-Ο απολογισμός των Ελλήνων(4η μέρα)



Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη 7-7 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Η εθνική αύξησε τις ελπίδες της για να πάρει μια καλύτερη θέση στον Α' Όμιλο. Η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στο προσεχές ματς με το Καζαχσταν για να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην κωπηλασία είχαμε τη συμμετοχή των Λευτέρη Κόνσολα και Παναγιώτη Μαγδανή στα ρεπεσάζ του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Το ελληνικό δίδυμο έτρεχε στην 1η σειρά, όπου τερμάτισε πρώτο με χρόνο 6:31.13 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Πέμπτης.

Στην κολύμβηση, οι Παναγιώτης Σαμιλίδης και Κριστιάν Γκολομέεβ δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους τερματίζοντας στη 8η και 6η θέση αντίστοιχα.

Ο Νίκος Μαυρομμάτης στην σκοποβολή στάθηκε άτυχος καθώς έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, καταλαμβάνοντας την 7η θέση, ενώ πιο χαμηλά έμεινε ο Ευθύμης Μίτας, που κατετάγη 24ος.

Στην ιστιοπλοΐα ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 6η θέση μετά από δύο ιστιοδρομίες.

Η Αγγελική Σκαρλάτου βρίσκεται στην 13η θέση στις κατηγορίες RS:X.

Στα Laser, ο Βαγγέλης Χειμώνας είναι στην 24η θέση, η Άννα Γραφιώτη στην 31η, ενώ οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης παραμένουν 19οι.

Στα Star, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου και ο Αντώνης Τσότρας ανέβηκαν στη 19η θέση, ενώ στην κατηγορία Finn ο Γιάννης Μιτάκης έπεσε στη 13η θέση.



Πηγή:sport24


Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου