Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη ανατροπή για τη Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις!



Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Σεβίλλης παίρνοντας νίκη τίτλου στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Όλα χαμένα έμοιαζαν για την Μπαρτσελόνα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» απέναντι στη Σεβίλλη, καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 από τους Ανδαλουσιανούς. Η Μπαρτσελόνα είχε πολλές απουσίες και σε κακή μέρα τον Αλέξις και τον Μέσσι, ο οποίος αντιμετωπίστηκε πολύ σκληρά από τους παίκτες της Σεβίλλης.

Ο Τροχόφσκι στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Νεγρέδο στο 48’ να κάνει το 2-0, δείχνοντας πως «καθάριζε» για την ομάδα του. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο, πριν λήξει το παιχνίδι. Έτσι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεσκ Φάμπρεγκας, κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2. Ο Καταλανός μέσος στο 53’ μείωσε σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ, για να ισοφαρίσει στο 89. Στην αρχή του δεύτερου γκολ ο Αλκάνταρα έκανε χέρι, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τη μεριά της Σεβίλλης, όμως η μπάλα πρώτα χτύπησε στο πόδι του και θεωρήθηκε ακούσιο. Νωρίτερα σε μια φάση που σηκώνει συζήτηση ο Φάμπρεγκας είχε αψιμαχία με τον Γκάρι Μέδελ και ο διαιτητής απέβαλλε τον μέσο τις Σεβίλλης(υπερβολική απόφαση).  Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι Καταλανοί έκαναν την τεράστια ανατροπή, με τον Βίγια που είχε περάσει ως αλλαγή, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας μία ανέλπιστη νίκη στην ομάδα του.

Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου