Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

«Άσφαιροι» ΑΡΗΣ και ΟΦΗ στο «Βικελίδης»


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.Πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, δοκάρι οι Κρητικοί.

Για ακόμα μία φορά, Άρης και ΟΦΗ στηρίχτηκαν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που έδειξαν ενθουσιασμό και πάθος. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να διεξαχθεί ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Παρόλα αυτά, η θέληση και ο ενθουσιασμός δεν κατάφεραν να κερδίσουν την απειρία που ήταν αυτή που έκρινε και το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0, αποτέλεσμα που είναι δίκαιο, αλλά δεν αφήνει ευχαριστημένες τις δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι, με τη βοήθεια του κόσμου τους, μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ήρθε στο 28΄. Τότε, ο Γιαννιώτας έκανε ωραία προσωπική ενέργεια με τη σέντρα του να βρίσκει τον Καπετάνο ελεύθερο ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι «κίτρινοι» έχασαν ακόμα δύο ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του Καπετάνου ο οποίος στο 45’ με ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Στο 50’ ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα που βρήκε τον Παπάζογλου ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά, είδε τον Διούδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 58’ οι Κρητικοί, έφτασαν ακόμα πιο κοντά στο γκολ, όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε πολύ ωραία ενέργεια με το σουτ του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Άρης έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Τότε, ο Καπετάνος έκανε ωραία ενέργεια εντός περιοχής και από τα δύο μέτρα σούταρε με τον Γουναρίδη να αποκρούει δύσκολα με το πόδι για να μείνει μέχρι τέλους το ισόπαλο 0-0 που δεν αφήνει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες, καθώς παραμένουν χωρίς νίκη στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου