Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αποτελέσματα Τσάμπιονς Λιγκ



Πολλά γκολ και όμορφα παιχνίδια επιφύλασσε και η δεύτερη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισόπαλο τελείωσε το ντέρμπυ της ημέρας μεταξύ Τσέλσι και Γιουβέντους. Η Μπαρτσελόνα αν και δυσκολεύτηκε κέρδισε τη Σπαρτάκ Μόσχας με ανατροπή. Δύσκολη και τυχερή νίκη της Μάντσεστερ.


 Αναλυτικά:

Τσέλσι-Γιουβέντους 2-2 

Η Γιουβέντους απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην επιστροφή της στους ομίλους μετά από 33 μήνες!
Ο Οσκάρ άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι στο 31' με σουτ έξω από την περιοχή που άλλαξε πορεία με την κόντρα στον Μπονούτσι και έτσι ήταν αδύνατο για τον Μπουφόν να αποτρέψει το 1-0.
Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο 20άχρονος Βραζιλιάνος μέσος πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο ντεμπούτο του στο Champions League εξαιρετικό τρόπο.
Ο Οσκάρ λοιπόν με πλάτη στο τέρμα, έχοντας δίπλα του Πίρλο και Μπονούτσι, έφερε την μπάλα μπροστά από δεξιά με "τακουνάκι" και απίστευτο σουτ στην κίνηση στην έστειλε στο αριστερό "γάμα" του Μπουφόν για το 2-0 στο 33'.Πριν το ημίχρονο η Γιουβέντους κατάφερε να αντιδράσει, με τον Αρτούρο Βιντάλ να μειώνει σε 2-1 με χαμηλό σουτ από το ύψος της περιοχής.
Η ισοφάριση για την "κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου ήρθε στο 80', με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να νικά στο τετ-α-τετ τον Τσεχ, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του, ενώ τον είχε τροφοδοτήσει ιδανικά ο Κλάουντιο Μαρκίζιο. Λίγο έλειψε μάλιστα η "Γιούβε" να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο, καθώς στο 87' ο Κουαλιαρέλα σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε λίγο και στον Τέρι για να χτυπήσει εν συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ.

Σαχτάρ-Νόρτζελαντ 2-0

Ο Αρμένιος, Χένρικ Μχιταριάν, πέτυχε το 13ο του γκολ στα τελευταία 10 ματς, ανοίγοντας το σκορ για την Σαχτάρ στο 44', με εξαιρετική ατομική ενέργεια και χαμηλό δυνατό σουτ. Στο 2-0 ήρθε στο 76' και πάλι από τον Μχιταριάν (14ο γκολ σε 10 ματς), ο οποίος αρχικά επιχείρησε να κάνει ασίστ, η μπάλα όμως μετά κόντρα βρέθηκε ξανά μπροστά του και με πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά.

Μπαρτσελόνα-Σπαρτάκ 3-2


Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 72' και το 80' η Μπαρτσελόνα έκανε ανατροπή και νίκησε με 3-2 την Σπαρτάκ στο "Καμπ Νόου".
Η ομάδα της Μόσχας είχε κάνει νωρίτερα αυτή ανατροπή, καθώς στο γκολ του Τέγιο ήρθε η απάντηση με αυτογκόλ του Ντάνι Άλβες και ο Ρόμουλο στο 59' είχε δώσει προβάδισμα στους Ρώσους.

Σέλτικ-Μπενφίκα 0-0 

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε στο "Σέλτικ Παρκ" η αναμέτρηση της Σέλτικ με την Μπενφίκα. 

Μάντσεστερ Γ. – Γαλατάσαραϊ 1-0 

Με γκολ του Κάρικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Γαλατάσαράι, η οποία είχε 3 δοκάρια στο "Ολντ Τράφορντ''.Οι Τούρκοι δικαίως διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι στην αρχή του ματς, ενώ ο Φερνάντο Μουσλέρα απέκρουσε πέναλτι(αμφισβητούμενο) σε εκτέλεση του Νανί.

Μπράγκα-Κλουζ 0-2 

Με δύο γκολ του Ράφαελ Μπάστος η Κλουζ πέρασε από την έδρα της Μπράγκα με σχετική ευκολία.

Μπάγερν-Βαλένθια 2-1

Η Μπάγερν με τέρματα των Μπάσταν Σβάινσταϊγκερ και Τόνι Κρόος νίκησε με 2-1 την Βαλένθια στο Μόναχο. Ο Νέλσον Βαλντές μείωσε στο 91',ενώ ο Μάτζουκιτς αστόχησε σε πέναλντι.


Λιλ-ΜΠΑΤΕ 1-3 

Η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στη Γαλλία, όπου η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επικράτησε της Λιλ με 3-'1.
Τα γκολ για τους Λευκορώσους πέτυχαν οι 6' Βολόντκο, 20' Ροντιόνοβ και 43' Ολεχνόβιτς ενώ για τη Λιλ μείωσε ο Σετζού.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου