Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Λονδίνο 2012: O απολογισμός των Ελλήνων αθλητών (9/8)


Αρνητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Πέμπτη για την Ελλάδα, καθώς κυριάρχησαν οι αποκλεισμοί και οι μέτριες εμφανίσεις.

Στην πάλη, 20άχρονη Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα με 3-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Εκτός του τελικού των 800μ. γυναικών έμεινε η Ελένη Φιλάνδρα, καθώς στην πρώτη ημιτελική σειρά τερμάτισε 8η με χρόνο 2:04.42. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα πρώτα 400μ ήταν στην πρώτη θέση, αλλά έμεινε από δυνάμεις στη συνέχεια.

Η Μαρία Λιμπερτά, μετά από κακή εμφάνιση κατετάγη 22η στα 10χλμ. ανοιχτής θαλάσσης με χρόνο 2:04:26.5.

Η Εθνική ανσάμπλ κατέλαβε την 9η θέση στην κατηγορία με τις πέντε μπάλες . Έτσι, για να προκριθούν στον τελικό θα χρειαστεί να κάνουν τέλεια προσπάθεια στο πρόγραμμα με τις κορδέλες και τα στεφάνια. Να σημειώσουμε ότι η προπονήτρια της ομάδας Τζένη Παπαδοπούλου κατέθεσε ένσταση λόγω της χαμηλής βαθμολογίας, η οποία όμως απορρίφθηκε από τους κριτές.

Η Τόνια Στεργίου στο άλμα εις ύψος αποκλείστηκε από τον τελικό, καθώς δεν μπόρεσε να υπερβεί το όριο των 1,96. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στάθηκε εξαιρετικά άτυχη, αφού μόνο μία αθλήτρια πέρασε το όριο, αλλά προκρίθηκαν οι υπόλοιπες έντεκα που είχαν τις καλύτερες προηγούμενες προσπάθειες με την ίδια να παίρνει την 13η θέση.

Περισσότερες ειδήσεις:http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου