Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Ο απολογισμών των Ελλήνων (6η μέρα)



Θετικά μηνύματα για την Ελλάδα άφησε η έκτη μέρα των ολυμπιακών αγώνων, με αποκορύφωμα την κωπηλασία, όπου υπήρξε διπλή πρόκριση σους τελικούς.

Συγκεκριμένα, στην τετράκωπο ανδρών το πλήρωμα των Γιάννη Τσίλη, Γιώργου Τζιάλλα, Στέργιου Παπαχρήστου και Γιάννη Χρήστου εντυπωσίασε στη 2η ημιτελική σειρά, όπου κατέλαβε τη 2η θέση πίσω από τους Αμερικανούς, με χρόνο 6:02.61.

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό και για τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου στα σκιφ ελαφρών βαρών τερματίζοντας στη 2η θέση μετά τις Αμερικανίδες, με χρόνο 7:09.01. Αντιθέτως, οι νεαροί Κόνσολας και Μαγδανής τερμάτισαν 4οι με χρόνο 6:40.89 και δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό.

Άνετη επικράτηση στο πόλο ανδρών με την Εθνική ομάδα να συντρίβει το Καζαχστάν με 11-4.

Στην κολύμβηση, ο Στέφανος Δημητριάδης έμεινε όγδοος στη δεύτερη προκριματική σειρά των 100μ με χρόνο 54.20 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αγωνίσματος. Εκτός ημιτελικών και ο Καλάργης, όπου κατετάγη 8ος στην 8η προκριματική σειρά των 50μ ελεύθερο με χρόνο 22.80.

Στην ιστιοπλοΐα, η Αγγελική Σκαρλάτου κατέλαβε την 19η θέση στην 5η ιστιοδρομία και την 16η θέση στην έκτη ιστιοδρομία της κλάσης RS-X γυναικών. Επιπλέον, την 17η θέση κατέλαβαν οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης στην έβδομη ιστιοδρομία για σκάφη τύπου 49er. Ο Βύρων Κοκκαλάνης τελικά κατέλαβε την 15η θέση στην έκτη ιστιοδρομία για σκάφη τύπου RS-X.

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου