Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τσάμπιονς Λιγκ προκριματικά:Μάδεργουελ –Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα στη Σκωτία από τη Μάδεργουελ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα πρόκρισης, έχοντας να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που μπήκε από…σπόντα στην προκριματική φάση, καθώς πήρε τη θέση της υποβιβασμένης Ρέιντζερς.

Η παράδοση ευνοεί το «τριφύλλι»,καθώς δεν έχει χάσει ποτέ πρόκριση από Σκωτσέζικη ομάδα σε πέντε αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να υπερασπιστεί το όνομα που έχει «χτίσει» στην Ευρώπη και να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Η Μάδεργουελ από την πλευρά της δεν έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Για τους Σκωτσέζους στο σημερινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία τους.

Στα αγωνιστικά, τη δοκιμασμένη συνταγή του 4-2-3-1 θα χρησιμοποιήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σέμα Βελάσκες να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένο με τους Λουκά Βύντρα από δεξιά και τον Νίκο Σπυρόπουλο από αριστερά. Στον άξονα θα είναι ο Βίκτορ Βιτόλο με τον Στέργο Μαρίνο, με τους Ιμπραΐμ Σισοκό αριστερά, τον Ζέκα δεξιά και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Χοσέ Τοτσέ. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Πίντο και Σο, καθώς και ο Καπίνο που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός πλάνων και ο Καραγκούνης που δείχνει να μην υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Όσον αφορά τη Μάδεργουελ, θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα με επιθετικό σχήμα σκοπεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ, όπως δήλωσε ο προπονητής της Στιούαρτ ΜακΚολ. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο ταχύτατος νεαρός Ογιάμα .


Πηγή:onsports.gr

Περισσότερες ειδήσεις:hhtp://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου