Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή Κόκε στη ΦΙΦΑ, ζητάει 40.000 ευρώ, ενώ χρωστάει 650.000 στον Άρη!




Η σχέση της ΠΑΕ Αρης με τον Σέρχιο Κόκε έχει περάσει από πολλές φάσεις και έφτασε από την απόλυτη αγάπη σχεδόν στο μίσος, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να στέλνει καταγγελία στη FIFA την Πέμπτη και να διεκδικεί 40.000 ευρώ, την ώρα που οι «κίτρινοι» του ζητούν... 650.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, όταν ο παίκτης δέχθηκε πρόταση από τη Χιούστον Ντινάμο (τον Φεβρουάριο του 2011), «έκοψε» δύο επιταγές στον Άρη έναντι 650.000 ευρώ, εξαγοράζοντας την ελευθερία του.

Αυτές οι επιταγές ουδέποτε καλύφθηκαν και οι Θεσσαλονικείς τις σφράγισαν, ενώ έχουν αποταθεί στη δικαιοσύνη. Στις δύο συζητήσεις που ακολούθησαν με τον Ισπανό επιθετικό για την επιστροφή του στην ομάδα, ο Κόκε έθεσε ως όρο να του επιστραφούν οι επιταγές, αλλά οι «κίτρινοι» δεν το δέχθηκαν.

Την Πέμπτη ενημέρωσε τη FIFA μέσω επιστολής για μια οφειλή του Άρη απέναντί του, ζητώντας την μεσολάβησή της για να εισπράξει τα 40.000 ευρώ που του οφείλονται. Ο Άρης θα καταθέσει τις θέσεις του μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου - όπως αναμενόταν - δικαίωσε τον Ρούμπεν Παλαθουέλος και επιβάλλει στον Άρη να καταβάλλει στον Ισπανό το ποσό των 58.000 ευρώ που του οφείλει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου