Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ήττα στην πρεμιέρα για Ολυμπιακό



O Oλυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Σάλκε στο Γ.Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειξε κατά διαστήματα ότι έχει πρόβλημα στον άξονα και ειδικά στην άμυνα και μοιραία ηττήθηκε από τους Γερμανούς.

Στο 37' ο πρώην ερυθρόλευκος Κυριάκος Παπαδόπουλος νίκησε στον αέρα τον Μέγερι και σκόραρε με κεφαλιά, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Το γκολ όμως δεν άργησε και στο 41' έπειτα από κόρνερ του Φαρφάν ο Χεμέντες ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και έκανε το 0-1 με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Στην επανάληψη παρόλο το κακό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Αμπτούν, σκορ που κράτησε μόνο για ένα λεπτό καθώς οι Γερμανοί έκρυψαν τη μπάλα και με τελικό αποδέκτη τον Χούντελαρ πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Μάλιστα στο επόμενο λεπτό δείγμα και της τρικυμίας στη μεσαία γραμμή η Σάλκε κέρδισε πέναλντι σε ανατροπή του Μανωλά. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Χούντελαρ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Μέγιερι(έπεσε στην ίδια γωνία).

Στη συνέχεια παρά τις αλλαγές του Ζαρντίμ οι παίκτες τις Σάλκε κράτησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα, αφού ο Ολυμπιακός το μόνο που έδειξε ήταν μια φάση στις καθυστερήσεις με τον Τζιμπούρ.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Mέγκιερι, Μανιάτης, Μοδέστο (69' Γκρέκο), Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Φουστέρ (58' Ιμπαγάσα), Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Αμπντούν (69' Μήτρογλου).

Σάλκε (Χούουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Χόλτμπι, Τζόουνς (90' Χέγκερ), Παπαδόπουλος, Φαρφάν (94' Ντράξλερ), Φουκς, Χούντελααρ, Μπαρνέτα (79' Αφελάι), Ματίπ, Νοϊστέντερ.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου