Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ: Κλάους : «Μας έδωσε ψυχολογία η νίκη»



Αισιόδοξος φάνηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης για την πορεία της ομάδας του στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τόνισε πως παρά το πλεονέκτημα του 2-0 απέναντι στην Μπνέι, τίποτα δεν έχει τελειώσει .Ο σκόρερ του 2ου τέρματος του ΠΑΟΚ αναλυτικά επισήμανε:

Για το αν έχει τελειώσει η πρόκριση: «Το αποτέλεσμα είναι πράγματι καλό, αλλά αν δεν τελειώσει κι ο επαναληπτικός, δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα. Σε κάθε περίπτωση δείξαμε ότι είμαστε μία κλάση ανώτεροι από τους αντιπάλους».

Για την συνθήκες στο Ισραήλ: «Το πιο δύσκολο απ' όλα είχε να κάνει με τις αναπνοές. Όσο περνούσε η ώρα η κούραση ήταν πολύ μεγαλύτερη».

Σχετικά με το αν ένιωθε ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ: «Ακριβώς αυτό πίστευα. Αν βάζαμε δηλαδή ένα γρήγορο γκολ, όλα τα άλλα θα ήταν εύκολα».

Για τον διαφορετικό ρόλο του στο 4-4-2 του Δώνη: «Ισχύει ότι θα κάνω ό,τι πει και ό,τι θέλει ο προπονητής. Αυτό προσπαθώ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βγω για να πιέσω στην άκρη και στις πλάγιες γραμμές. Με όλες τις βοήθειες που δίνουμε όλοι, θα έρθουν πιο εύκολα και τα καλά αποτελέσματα».

Αναφορικά με τα οφέλη της νίκης εκτός από την πιθανή πρόκριση: «Καλή ψυχολογία. Το χρειαζόμασταν κι εμείς οι παίκτες αλλά σίγουρα και οι προπονητές. Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο».

Για το τι σημαίνει το δικό του γκολ στην φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ: «Ότι κι εγώ κέρδισα ψυχολογία. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το γκολ για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και κυρίως για έναν επιθετικό».

Αναφορικά με την κατάσταση του ΠΑΟΚ στην συνέχεια: «Να περάσουμε και μετά θα έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε περισσότερο επάνω στο παιχνίδι μας, στην τακτική μας και ίσως σε αδυναμίες μας. Είμαι σίγουρος ότι στην πορεία του μήνα θα είμαστε κι εμείς πιο έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε».

Όσο για το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας του: «Μέχρι τώρα δουλεύουμε μαζί για πέντε εβδομάδες. Μέρα με την μέρα θεωρώ ότι παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Κατά την δική μου άποψη θα είμαστε πολύ καλύτερα όταν ξεκινήσει και το πρωτάθλημα».

Πηγή: sportdog.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου