Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για πρόκριση στους ομίλους



Έτοιμος να κάνει το δεύτερο βήμα και να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τον τραυματία Σαλπιγγίδη και τον τιμωρημένο Λαζάρ, ενώ ο Γκαρσία ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

'Ετσι, κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Γλύκος, με τον Έττο δεξιά, Λίνο αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Κατσικά και Κουμαλό.

Αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον Κάτσε να τον πλαισιώνει και τους Ρομπέρ και Φωτάκη να συμπληρώνουν την τετράδα των χαφ. Το επιθετικό δίδυμο αποτελείται από τους Αθανασιάδη και Γεωργιάδη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Γιακουμής, Ιντζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκα, Λόρενς, Χακόμπο, Βιβιάν, Γιάννου.

Από την άλλη πλευρά ο Πέτερ Σέτελ θα παρατάξει την Ραπίντ Βιέννης με 4-2-3-1. Ο Κενισχοφερ θα είναι στο τέρμα με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Ζονλάιτνερ, Ζέρσον, Τρίμελ και Σράμελ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Χέικινεν και Ίλντιζ. Η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Χόφμαν, Αλάρ και Μπουργκστέλερ και ο Μπόιντ στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή της αυστριακής ομάδας συμπληρώνουν οι Νόβοτα, Ντάου, Μπέρεντ, Κάτσερ, Πίχλερ, Κούλοβιτς, Πράγκερ, Βίντρα, Σάουμπ και Γκροτσούρεκ. Εκτός έμειναν οι Σίμπελσμπέργκερ, Ντράζαν και Πρόκοπιτς.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου