Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Συγκλόνισαν Πιστόριους-Τζέιμς!


Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό των 400 μέτρων αλλά βγήκε νικητής! Ο λόγος για τον συγκλονιστικό Οσκαρ Πιστορίους.

Ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ με τεχνητά μέλη έκανε την προσπάθειά του και εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο, γνωρίζοντας την αποθέωση από 80.000 φιλάθλους. Ο Πιστορίους τερμάτισε όγδοος, σχεδόν δύο δεύτερα πίσω από τον νικητή της κούρσας τον Τζέιμς Κιράνι της Γρενάδα.

Το πιο σημαντικό επεισόδιο σημειώθηκε μετά τη λήξη της κούρσας με τον νικητή Τζέιμς να τον περιμένει και να του ζητά να ανταλλάξουν το κομμάτι από τις φανέλες τους στο οποίο αναγράφεται το όνομα τους.

Οι κάμερες ακολούθησαν τους δύο σπουδαίους αθλητές και κατέγραψαν αυτή την πολύ μεγάλη στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Μετά την ημιτελική κούρσα του ο Παστόριους δήλωσε: «Το Λονδίνο είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις καθώς εδώ έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα και τη οικογένεια μου. Όμως δεν είναι το τέλος γιατί έχω την σκυταλοδρομία 4Χ400 και στην συνέχεια τους Παραολυμπιακούς Αγώνες».


Πηγή: contra.gr

Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου